Cultures de Resistència

#Podcast del #CulturesDeResistència, la #XarxaMolina i #UtopiesiResistències

Aquí:

https://www.ivoox.com/podcast-reporting-on-resistances_sq_f1643709_1.html

+Més Podcast:

Subsòl creatiu del Territori Clandestí. Cada dimecres a les 20.30 a Ràdio 4 http://www.rtve.es/alacarta/audios/territori-clandesti

[Capítol 4: 19.10.2016]

I avui al Cultures de Resistència volem destacar el Festival Protesta que te lloc aquests dies a Vic. Es tracta de la quarta edició d’aquest festival internacional de cinema de crítica social, que va començar el passat dia 12 d’octubre però encara tenim temps d’anar-hi fins el proper dissabte dia 22 .
En aquesta edició el fil conductor de totes les activitats s’emmarca sota la temàtica “Dones rebels” i han volgut ressaltar les lluites pels drets de les dones que han estat especialment vulnerats al llarg de la història i que encara ho són en l’actualitat.

L’Esperanzah, un festival que transforma el món

[Capítol 3: 5.10.2016]

És possible mobilitzar-se i organitzar-se a través de la Cultura? Avui coneixerem com ho han fet al barri Sant Cosme el Prat del Llobregat. I ho farem amb Conxita Castell, una de les Dones sàvies del barri i amb l’Oscar Rando del col·lectiu GATS i un dels organitzadors d’un Festival que ha portat encara més l’ESPERANÇA al barri.

Plantes Clandestines al #CulturesDeResistència

[Capítol 2: 28.09.2016]

Diuen que, quan mor un Xaman, és com si s’incendiés una biblioteca…

Avui al Cultures de Resistència la marta Molina ens presenta plantes clandestines com l’Ayahuasca i l’Ibogain i ens parla de la conferència “AYA 2016” que tindrà lloc a la regió de l’Acre brasiler el proper 17 d’octubre.

Ens acompanyen Ben de Loenel, Fundador y Director Executiu de ICEERS. International Center for Ethnobotanical education Reserch and Service i José Carlos Bouso Psicòleg Clínic, doctor en Farmacología i també part de l’equip de l’ICEERS

Qui són aquells que preserven el coneixement etnobotànic del seu entorn? Com defensar la terra, el territori i saviesa? Ens apropem als pobles que resisteixen a perdre la seva capacitat intuïtiva i els seus processos de cura a través del coneixement de les plantes que envolten el seu territori.

Lenine per a #CulturesDeResistència

[Capítol 1: 21.09.2016]

@martamoli_RR