#CulturesDeResistència: Pactos verdes en tiempos de pandemias

“La pandèmia ha accelerat l’arribada d’un nou cicle de crisis que mai va desaparèixer del tot i que s’entrellaça i amplifica amb altres reptes globals del segle XXI”

Ir a descargar

Avui ens fa molta il·lusió poder parlar d’un llibre que acaba de sortir del forn i que creiem, des del #CulturesDeResistència, que ens pot donar moltes eines per començar el 2021 amb propostes de futur transformadores. Porta per títol Pactos verdes en tiempos de pandemias i s’ha redactat i actualitzat en aquest context complex, inquietant, incert i per a algunes persones dramàtic, que hem viscut durant aquest 2020.

Com diu el llibre, tot i viure en un moment d’emergència (sanitària, climàtica, ambiental, feminista) i de restriccions de tota mena (confinaments totals, parcials, perimetrals, tancaments sectorials, tocs de queda), el llibre Pactos verdes en tiempos de pandemias ens anima a ser part de la construcció de propostes de futur per viure en un món més habitable per a tothom.

Avui, al #CulturesDeResistència,  Pactos verdes en tiempos de pandemias. El futuro se disputa ahora.

Ens el presenta el seu autor, l’Alfons Pérez, membre investigador de l’Observatori del deute en la globalització (ODG) en l’àrea d’energia i clima. Un llibre editat per Libros en Acción, l’editorial d’Ecologistas en Acción.

Una respuesta a “#CulturesDeResistència: Pactos verdes en tiempos de pandemias

  1. Pingback: #CulturesDeResistència: Pactos Verdes En Tiempos De Pandemias - Notícias Socioambientais Das Águas No Brasil

Deja un comentario